Over Fysius

Fysius Rugexperts helpt mensen met chronische rugklachten. Met jaarlijks ca. 15.000 nieuwe cliënten is Fysius Rugexperts de marktleider op het gebied van het wetenschappelijk onderbouwd behandelen van rugklachten in de eerstelijns gezondheidszorg. 
Fysius heeft met 28 behandelcentra en ruim 150 medewerkers als uitgangspunt: ‘De beste zorg en service voor iedere cliënt’.

Kwaliteit

Fysius is voortdurend bezig de kwaliteit te verbeteren om aan de verwachtingen van haar cliënten te blijven voldoen. Continue, interne scholing draagt hieraan bij. Menzis en Achmea erkennen Fysius Rugexperts als TopZorgpraktijk en Pluspraktijk. Fysius voldoet hiermee aan de hoogste eisen en alle criteria van zorgverzekeraars op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Onze rugexperts

Elke fysiotherapeut bij Fysius is intern opgeleid tot Rugexpert. Fysius Rugexperts werkt uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Onze rugexperts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van hun beroepsgroep (Keurmerk Fysiotherapie). Alle behandelaars worden intern opgeleid tot rugexperts en krijgen daarnaast voortdurend bijscholing.

Wij stellen ons graag even aan u voor. Bekijk welke rugexperts werkzaam zijn bij de vestiging bij u in de buurt.

Uw persoonlijk behandelplan laten maken? Neem contact op

Afspraak maken? Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.


Start direct een behandeltraject en maak een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.
Meer informatie
Eerst kennismaken? Maak een afspraak voor gratis Rugadvies in één van onze vestigingen.
Meer informatie
Een unieke mogelijkheid om via een online verbinding kennis te maken en uw klacht met onze Rugexperts te bespreken.
Meer informatie


Wij delen uw gegevens vanzelfsprekend niet met derden, en gebruiken uw e-mailadres en telefoonnummer uitsluitend om contact met u op te nemen.