Cliëntervaringen

Marjet Blankvoort

Mijn doel was het weer kunnen lopen van een halve marathon zonder rugpijn. En… dat doel is bereikt!

Augustus 2017

Marjet Blankvoort, 48 jaar, had vaak last van haar onderrug. “Zeker na het hardlopen, wat ik erg graag doe, kreeg ik de dag daarna vaak rugpijn. Ook op het werk heb ik op een gegeven moment zelfs veel taken moeten overlaten aan mijn collega’s, omdat dit mij niet meer lukte door mijn rugklachten.”

“Een vriendin liep al bij Fysius en adviseerde mij om ook naar Fysius te gaan. Bij mijn eigen fysiotherapeut kwam ik destijds niet verder, mijn klachten bleven terugkomen. Dat Fysius deskundig en gespecialiseerd is op het gebied van rugklachten, gaf mij hoop.  

Mijn Rugexpert Jeroen legde tijdens de intake goed uit hoe mijn behandelplan eruit zou zien en waarom hij voor de betreffende strategie ben behandelmethoden koos. Samen hebben wij mijn behandeldoel vastgesteld: het lopen van een halve marathon. En… dat doel is bereikt! Daar ben ik ontzettend trots op.

“Mijn doel was het weer kunnen lopen van een halve marathon zonder rugpijn. En… dat doel is bereikt! Daar ben ik ontzettend trots op.”

Bij Fysius kijken ze echt naar de oorzaak van mijn rugklachten. Zo hebben wij met name mijn diepliggende bekkenbandspieren getraind om deze sterker te maken. Met het alleen oplossen van mijn klachten, zoals dat eerder bij mijn fysiotherapeut werd gedaan, verhelp je het daadwerkelijke probleem niet. Door mijn diepliggende bekkenbandspieren te trainen, is mijn rug sterker geworden en kunnen mijn spieren meer opvangen.

Marjet Blankvoort 08 2017

Van Jeroen kreeg ik ook specifieke oefeningen voor op het werk. Tijdens mijn werk in de bloemenzaak til en buk ik veel. Zo moet ik bijvoorbeeld elke ochtend de tuinplanten buiten zetten en zware karren met planten naar buiten rijden en over een drempel tillen. Jeroen heeft mij veel laten oefenen met het juist uitvoeren van deze bewegingen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over Fysius! Ik word altijd prettig ontvangen, je kunt koffie pakken en ik word deskundig geholpen. Ook vind ik het erg fijn dat de afspraken kort en efficiënt zijn.

“Fysius pakt echt de oorzaak van je rugklachten aan.”

Er zijn heel veel mensen die ik ken die last hebben van hun rug. Die heb ik ook allemaal doorgestuurd naar Fysius! Zij gaan namelijk naar de fysio en blijven dan met het probleem zitten. Het gaat dan een half jaar of een jaar misschien goed, maar daarna komen de rugklachten veelal weer terug.
Ik vertel dan tegen hen dat Fysius het anders aanpakt. Fysius komt echt tot de kern: waarom krijg je last van je rug? Het aanpakken van de oorzaak in plaats van je klachten is een enorm pluspunt van Fysius. Ga vooral zo door!”

Uw persoonlijk behandelplan laten maken? Neem contact op

Afspraak maken? Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.


Start direct een behandeltraject en maak een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.
Meer informatie
Eerst kennismaken? Maak een afspraak voor gratis Rugadvies in één van onze vestigingen.
Meer informatie
Een unieke mogelijkheid om via een online verbinding kennis te maken en uw klacht met onze Rugexperts te bespreken.
Meer informatie


Wij delen uw gegevens vanzelfsprekend niet met derden, en gebruiken uw e-mailadres en telefoonnummer uitsluitend om contact met u op te nemen.