Uw eerste afspraak

Ons behandeltraject begint altijd met een intakegesprek.
Wilt u eerst kennismaken met ons? Dan nodigen wij u uit voor een Gratis Rugadvies.
Lees hieronder het verschil tussen de Intake en het Gratis Rugadvies.

Gratis Rugadvies

Wilt u eerst kennismaken met Fysius?  Dat kan!
Maak dan een afspraak voor een Gratis Rugadvies.

Maak nu een afspraak 

Tijdens een Gratis Rugadvies van maximaal 20 minuten geeft u aan waar we u mee kunnen helpen en vertelt uw Rugexpert wie we zijn en wat we doen. Met behulp van een bewegingsanalyse wordt vervolgens de beweeglijkheid van uw wervelkolom vastgesteld. Uw behandelaar geeft u vervolgens een persoonlijk advies, waardoor u direct weet wat we voor u kunnen betekenen.

Het Gratis Rugadvies is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Nieuw! Wij bieden u per 1 juni 2017 de unieke mogelijkheid om een gratis online Rugadvies te plannen!
Door middel van het gratis online Rugadvies maakt u kennis met Fysius en kunt u vanuit huis uw rugklachten met een van onze Rugexperts bespreken, ontvangt u tips en adviezen en laten wij u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen. Meld u vandaag nog aan! Lees hier meer over het online Rugadvies.

phone call7 

Intake

Wilt u direct een behandeltraject starten? Maak dan een afspraak voor een intake. Een behandeltraject bij Fysius begint altijd met een intakegesprek van ongeveer 40 minuten.

Maak nu een afspraak

Uw Rugexpert neemt tijdens de intake ruim de tijd om de bron van uw klachten te achterhalen. Er wordt een bewegingsanalyse gemaakt van uw rug, waarmee inzichtelijk wordt gemaakt waar eventuele knelpunten zitten. 

Daarnaast bespreekt u uitgebreid uw klachten met de therapeut en worden er verschillende vragen gesteld en testen uitgevoerd. 

Bij Fysius kijken we naar de gehele mens, omdat er meestal meerdere factoren zijn die uw rugklachten veroorzaken. Zo wordt er niet alleen gekeken naar de klachten, maar ook naar de leefsituatie van de cliënt. Het verhelpen van de klachten alleen is namelijk niet voldoende.
“Wanneer blijkt dat de cliënt bijvoorbeeld altijd met een verkeerde houding de boodschappen in de auto tilt of dat er bijvoorbeeld veel werkstress heerst bij de cliënt, blijven de rugklachten een terugkerend probleem. Dat willen we voorkomen”, aldus Gijs Lemmers, Rugexpert bij Fysius.

Een gedegen onderzoek naar de oorzaak van uw rugklachten is dus erg belangrijk om de juiste behandeling past bij uw persoonlijke situatie te realiseren voor het beste resultaat.

Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen van uw behandeltraject bij Fysius.

 

Afspraak maken voor een Gratis Rugadvies of Intake? Neem contact op

Afspraak maken? Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.


Start direct een behandeltraject en maak een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.
Meer informatie
Eerst kennismaken? Maak een afspraak voor gratis Rugadvies in één van onze vestigingen.
Meer informatie
Een unieke mogelijkheid om via een online verbinding kennis te maken en uw klacht met onze Rugexperts te bespreken.
Meer informatie


Wij delen uw gegevens vanzelfsprekend niet met derden, en gebruiken uw e-mailadres en telefoonnummer uitsluitend om contact met u op te nemen.